Вхід    Форум    Реєстрація    Пошук    Допомога

Створити нову тему Відповісти  [ 10 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Кохатися нудно?
 Повідомлення Додано: 18 травня 2009 16:03 
Офлайн
Селянин

Повідомлення: 119
Стать: Жінка
Як ви вважаєте чи може набриднути секс із коханою людиною і загалом? І які фактори спричиняють це?
А вам секс не набридає?..

Догори 
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: Кохатися нудно?
 Повідомлення Додано: 18 травня 2009 18:40 
Офлайн
Селянин

Повідомлення: 124
оу... така тема цікава :) ... якшо чесно, взагалі ніколи не розуміла поняття "секс може набриднути" тим паче з коханою людиною... Як взагалі секс може набриднути? Якщо був хороший секс і раптом він набридає... чи то не приносить вже того задоволення як раніше, то тут потрібно шукати причину.. Перш за все в собі ! Що вам не подобається ... щоб ви хотіли змінити.. можливо та кохана людина не така вже й кохана й потрібно міняти партнера... Та якщо це вже дійсно кохана людина, з якою ви давно й раніше секс вам приносив задоволення, а зараз зовсім його не хочеться чи ви намагаєтесь поскоріше все це діло закінчити, так "для галочки.. аби було", то тут вже краще сісти вдвох і поговорити про це! Адже причин може бути безліч .... :pardon: Можливо вашому партнеру хочеться різноманіття ,а ви звикли до стандарту, або навпаки, - вам хочеться чогось більшого... яскравішого.. різноманітнішого... Більше експерементуйте.. дивіться еротичні фільми вдвох... читайте камасутру.... займайтеся цим на природі.. а не лише в ліжку з вимкненим світлом :) ... розказуйте один одному свої еротичні фантазії... фантазуйте вдвох... Частіше беріть ініціативу в свої руки.. Чоловіки це дуже люблять.. Одним словом, говорити на цю тему можна дуже й дуже багато.... да і літератури безліч... в інтренеті матеріалу вистачає... Просто коли виникає така проблема, то не потрібно від неї тікати, треба просто поговорити зі своїм партнером відкрито...
З власного досвіду можу сказати лише одне - за 5 років секс з коханою людиною ще ні разу не набрид! А навпаки - пристрасть тільки збільшується !!!!!!!

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 18 травня 2009 21:37 
Офлайн
Мудрець

Повідомлення: 1418
Стать: Чоловік
crazy написав:
Частіше беріть ініціативу в свої руки.

В БУКВАЛЬНОМУ сенсі висловлювання)). Чоловікам подобається, коли їх Ініціатива ( :oops: ) знаходиться у ніжних жіночих пальчиках)).

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 25 травня 2009 14:45 
Офлайн
Селянин

Повідомлення: 112
Кохатися нудно!!!!!!...., якщо партнер думає лише про своє особисте задоволення

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 30 травня 2009 08:23 
Офлайн
Ґазда

Повідомлення: 320
Inna написав:

Якщо кохатися, то вже не має бути нудно на всіх 100%! А якщо хтось починає думати тільки про своє задоволення, то потрібно запитати себе чи це дійсно кохання... чи це просто секс, що являє собою "зовсім іншу пару кальош"!!!

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 02 червня 2009 21:59 
Офлайн
Батяр

Повідомлення: 230
Inna написав:

Це вже вибачаюсь за вислів якийсь онанізм виходить... і від всього в тому числі і сексу треба маленький відпочинок... як то кажуть "утримання - найкращий афродезіак"...

З.І. В останньому слові я не впевнений.. забув як воно пишеться...

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 06 червня 2009 10:38 
Офлайн
Майже як свій

Повідомлення: 15
Хм.. цікава тема.. секс як помені.. то завжди хороше. + хороший спосіб для схуднення :D Але.. у мене є от така проблемка.. буває так.. шо як би цього не хотіла моя дівчина.. я ніяк неможу відірватись від ПК іколи вона приїжджає до мене. Ніякий секс мене не може відірвати від гри "Total War: Вогнем і мечем". Або якшо хочеться піти погуляти... випити пива в шумній метальовій компанії.

Не бійся смерті, доки ти живий - її немає, а коли прийде вона - не буде тебе. (с) Епікур

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 18 жовтня 2009 16:56 
Офлайн
Перехожий

Повідомлення: 4
Може звичайно набриднути. Бувають такі несамовиті дівчата, занадто охочі до ціії справи, при цьому не знаєш вже куди подітися, особливо коли нема настрою або зайнятий іншими справами. Крім того, вони це дзвонять на мобільник по 10 раз на день, незрозуміло, чи вистежують чогось, жахливо верещать потім коли не береш трубку, ставляють засоси на шию, щоб викрити "таємних коханок", та багато чого іншого. Все це мотивується великою любов'ю, але мені здається, що це все дурня якась. Я люблю жінок самостійних, впевнених і розумних, які такою дурнею не займаються (а вони мене ні, бо я така суцюго і кажу такі речі...).

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 20 жовтня 2009 17:23 
Офлайн
Батяр

Повідомлення: 230
Necromancer - то вже э хвороба коли секс промінюєш на ПК... ну коли з друзями погуляти як на мене це норм... ітлкьи не тоді коли вже лежите на ліжку маже готові до того самого тут дзвінок ти зриваєшся і йдеш гуляти...

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 06 січня 2010 02:06 
Офлайн
Новосел

Повідомлення: 33
PREsideNT написав:
Necromancer - то вже э хвороба коли секс промінюєш на ПК... ну коли з друзями погуляти як на мене це норм... ітлкьи не тоді коли вже лежите на ліжку маже готові до того самого тут дзвінок ти зриваєшся і йдеш гуляти...

+1
АХАХА....Як можна секс поміняти на ПК...??!!..Секс - це 1) здоровіше 2) Емоційніше 3)живіше!
ПК робить з тебе робота..заставляє думати стереотипно, а секс може розвивати уяву))

Догори 
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  

Створити нову тему Відповісти  [ 10 повідомлень ] 

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти: