Вхід    Форум    Реєстрація    Пошук    Допомога

Створити нову тему Відповісти  [ 6 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Фестивалі in UA
 Повідомлення Додано: 04 серпня 2009 09:30 
Офлайн
Війт

Повідомлення: 773
Стать: Чоловік
Пропоную тут лишати відгуки, враження, спогади, думки, фото з фестивалів на яких Ви побували. :UA_foreva:

Почну я. З Фортмісії і Славське рок.

Fort.Missia (10-12.07.2009)
Fort.missia! Fort.missia! Fort.missia! З великої сцени звучать позивні першого міжнародного фестивалю на фортах часів Першої Світової на самому кордоні з Польщею. Сам фестиваль - цілком унікальна подія, шалена атракція з величезним розмахом (з огляду на те, що фест то безкоштовний). Перше, за що варто захоплюватися цим дійством - люди. Позитивно-п'яна компанія в особах двох Романів (один з яких наш шановний Ретро), двох Андрюх та Тані, та ще одна хороша компанія друзів з жж. І на додачу ще 8 тисяч (принаймні так кажуть) люду, добру частину з яких становили "пацани в спортивних костюмах абідас та мештах з загостреними носками", які слухали шансон і засвистували все що відбувалося на сценах (була б моя воля, розстріляв би). Власне місцева гопота - це й було те єдине, що справило негативне враження.
Зображення
Друге, від чого місцями перехоплювало дух - форти часів першої світової. За відсутності світла (а кажуть, що освітлення там таки було організоване, але хтось "позичив" трансформатор) прийшлось лазити з ліхтариком і навпомацки, але це дало можливість відчути себе справжнім учасником тодішніх баталій. Не берусь щось розповідати про самі форти, бо боюсь щось наплутати чи помилитися, скажу одне - це дійсно треба бачити.
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Дорога до фортів встелена багнюкою і.... ленд-артом - унікальними творіннями митців, що несуть в собі глибинні послання, які, між тим, важко зрозуміти, по причині того, що для цього потрібно набагато більше ніж два-тридні, тимбільше таких насичених фестивальною програмою.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Сама ж фестивальна програма була розгалужена двома сценами - великою (про яку й піде подальша моя розповідь) і малою, на якій відбувалися літературні читання за участю відомих поетів сучасності, джазові імпровізації та вечірні діджеївські виступи. В суботу на великій сцені всіх порвали на дрібненькі шматки Мертві Півні, в кінці їхнього виступу хтось запалив фаєр, а Місько Барбара взагалі "пішов по руках". Але не півнями єдиними жила цього вечора форт-місія, просто феноменальні ShokolaD були неперевершеними, я слухав і насолоджувався кожним звуком, кожним соло, кожною миттю...

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Завершальний день фесту на великій сцені розпочався з виступів гуртів та "зірок" мостищини aka "радіо колгоспник", де насправді не було ні на що дивитись, ні що слухати. Зате потім на сцену вийшли "Файно". Перше, що здивувало - музиканти, тобто їх відсутність, замість них на сцені за клавішами, барабанами та басом були діти років 13-16, я не критикую їх за якийсь непрофесіоналізм, чи відверту лажу (якої не було), але, як на мене, "Файно" звучали не настільки файно щоб заслужити овації, якої дійсно заслужили дівчата з Ґорґішелі - цього вечора вони однозначно були найкращими, виклалися на всі 100%, заспівали усі найкращі свої пісні і декілька нових - це було незабутньо, їх не можливо не любити.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Після виступу грузино-українок на сцені настала годинна! перерва - це Тарас Чубай та "Плач Єремії" налаштовували звук, щоб, як потім вибачався Тарас, звучання було близьким до ідеалу, якого нажаль так і невдалось почути у виконанні Чубая, навіть у його абсолютно новому хіті "Марко, де коньяк?" (Пане Маркіяне, навіщо було так споювати Тараса??????). Плач Єремії відверто розачарував, і в першу чергу тим, як себе поводив Тарас Чубай.

Доповнювали фестивальну атмосферу Артур, якого кличуть на кожному фестивалі, і якого так і неможуть знайти, і чуваки, які в п'ятій ранку шукали свій карімати з піснями "Чорна кепка, жовтий крікет і рожевий карімат". А ще пиво в необмеженій кількості, вино, гарячий портер власного приготування та інші алкогольні напої.

Зображення

Зображення

Зображення

Славське Рок-Фест (31.07.-2.08.2009)

У Славське їхали на третій день фестивалю. Трьохгодинна дорога в поїзді виявилась надто банальною, тому для підвищення тонусу було розпито кілька чарок алкогольних напоїв типу "горілка без пива - гроші на вітер". На вокзалі нас зустрів шановний Ретро і дякуючи йому ми добралися до наметового містечка на острівку посеред Опру. Холодна протічна вода зробила своє діло - ми миттю отрезвіли, поставили палатку і попленталися в гори. Насправді все було дуже класно, але є одне велике але - я підвернув ногу і тому толком ні по горах не полазив, ні по самому місту, добре хоч раз добрів до стадіону, якраз на виступ Максіми ну і по традиції сфоткався з Міськом))) . Фест пройшов під знаком алкотрешу, ухи і гітари, а ще там було багато хороших позитивних людей.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

До зустрічі на фестивалях!!! :love:

Догори 
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: Фестивалі in UA
 Повідомлення Додано: 04 серпня 2009 09:49 
Офлайн
Радник голови

Повідомлення: 1183
І я там був і пиво пив...

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 13 серпня 2009 13:40 
Офлайн
Селянин

Повідомлення: 193
і не тільки пиво там пилося....

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 13 серпня 2009 14:24 
Офлайн
Радник голови

Повідомлення: 1019
Про фестивалі що будуть і що були можна дізнатися з сайту http://nedoma.com.ua

З.І.
На правах реклами))
З.І.І.
Сайт в режимі розвитку тож прошу особо не критикувати...

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 13 серпня 2009 16:07 
Офлайн
Селянин

Повідомлення: 193
а нашо ви робите всякі сайти? а не розвиваєте цей сайт? нелекше і некраще зробити на хуторі якусь гілку, де буде реклама усіх фестів, а на форумі вже окремо про ті фести флудити? :offtop:

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 23 вересня 2009 15:26 
Офлайн
Перехожий

Повідомлення: 3
Стать: Не визначено
Назив но неті і надибав згадку про свій сайт :) Дякою Дімі :)
Дійсно сайт вже півроку як в неті а змін нема. Мав справу з двома дизайнерами, скажум так...дешевими і вони мене підвели. Вот тепер нашкріб на нормального, і на днях буду давати в розробку :)

Нарахунок фесту (Fort.Missia) :) Я тоже там був. Чесно - не сподобалось. Несподобалось тому що хлопці з Мостиськ просто неадекватні. Такої деградації я ще ніде не бачив.
В нас весь час крали дрова, паро бійок уло в районі нашої палатки.
Я вже мовчу про дітей (10-16) років які на повній швидкості пролітали біля паладок.
І з водою проблеми, добре хоть собі запас зробили.

Музика - сподобалась, хіба що настроюватись краще перед концертом :D . палаткою столи так що видно було сцену. Доречі це плюс, завжди хотілось з палатки бачити сцену. Хоча це і мінус, тому всетаки більшість сиділа в палатках :)

Це цього року був на Святі грибів :) При нагоді роскажу :)

На сайті всетаки календа працює :UA_foreva: http://nedoma.com.ua/calendar.php

Догори 
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  

Створити нову тему Відповісти  [ 6 повідомлень ] 

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі