Вхід    Форум    Реєстрація    Пошук    Допомога

Список форумів » Програмулі » Забавки

Створити нову тему Відповісти  [ 6 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: TimeShift - зупиніть землю, я зійду...
 Повідомлення Додано: 01 липня 2008 22:54 
Офлайн
Мудрець

Повідомлення: 1257
Стать: Чоловік
Чесно кажучи (мабуть штампуючи Зображення) не дуже люблю тратити час на забавки :oops: ну хіба дуже зрідка.... ну хіба гонки :"": а тут брат попросив щоб я йому якихось цікавих забавуль познаходив, бажано стрілялок, бажано щоб гарно дивилися... і тд і тп Зображення і GTA San Andreas і нову четверту йому подавай... якісь гонки теж... ну ви зрозуміли - все й одразу!

Я відразу почав у всіх друзів питати хто що має цікаве, чи порекомендує... позакидували мені купу силенну всього, але ж цікавість бере верх - хочеться спочатку самому трішки подивитися що ж то я такенне брату буду давати бавитися... може йому ще не можна таке...

От дійшли руки і до TimeShift... хм ігри з часом чи як Зображення головне меню якось не дуже... гра видалася якоюсь дешевою пародією на щось старе і допотопне... Запустив... відкрило останнє збереженя де грав друг... нічого не второпав - чому мене вбиває.. а інших виходів окрім як на смерть немає... вже думав витирати... але цікавість взяла гору - запустив гру з самого початку... Вуаля - перший ролик вбив на повал, маніпуляції з часом завжди мене цікавили, саме тим гра і підкупила, бо загалом всякі стрілялки... не люблю я того, але заради роликів (які показували між кожним рівнем гри) мене змусили побавитися в неї...

Сюжет як і пишуть повсюди якийсь, м'яко пишучи Зображення, дивний... щось не дуже цікаво, проте терпимо... Проте дякуючи хроноконтролю все зовсім не так погано як здається. Гадаю проходити вдруге точно буде легше, а враховуючи те що завдяки можливості маніпулювання часом можна кожен момент перекрутити по інакшому. В кінці гри я вже зрозумів що має бути продовження - адже цікаво що сталося з головним героєм (із змінами часу їх наче тепер двоє - той що вдягнув костюм і до вибуху ще не перемістився і власне той, що був в минулому, вернувся, вимкнув бомбу і ... часовий парадокс... він кудись перелітає...) після того як компутер вирішив - двоє, чи один і той же два рази, одночасно в одному місці бути не можуть... словом все запутано написав власне як і сама гра... :%)

Цитата:
TimeShift
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Зображення
Розробник Saber Interactive
Видавець Vivendi Games
Дати випуску Xbox 360 і PC: 30 жовтня 2007 Playstatіon 3: грудень 2007.
Жанр Шутер від першої особи , Дизельпанк
Платформи Windows, Xbox 360, PlayStation 3
Двигунець Saber 3D
Режими гри Синглплєєр, мультиплєєр
Рейтинги ESRB: M — Mature
Управління Клавіатура і миша, геймпад
Офіційний сайт

Tіmeshіft це шутер від першої особи , розроблений компанією Saber Іnteractіve для платформ PC, Xbox 360 і Playstatіon 3.

В основі ігрового процесу лежить ідея про керування часом, що дозволяє гравцеві зупиняти, сповільнювати й інвертувати час.

Історія

У недалекому майбутньому ученим вдається створити Альфа-костюм, призначений для подорожей в часі. Ейден Крон - головний лиходій гри, відправляється в минуле і змінює його, ставши там абсолютним правителем. Головний герой, полковник Майкл Свифт одержує у своє розпорядження Бета-костюм (Аналог Альфа-костюма, призначений для військових цілей) і відправляється в минуле з метою зупинити руйнівні дії Крона. Хоча якщо вдуматися, то його викинув у минуле комп'ютер, тому що, імовірно, вважав, що може відбутися часовий парадокс, а потім імовірно колапс простору. Але детальніше...

Отже, недалеке майбутнє. Людство нарешті винайшло міні-машину часу. Після чого було створено два прототипи хроно-костюму: перший, просто переміщає людину у часі, а другий - ще й служить захистом для свого користувача. Про що безпосередньо говориться в першоджерелі: "Після того як був створений Альфа прототип, вирішено було створити й Бета". Керівництво над проектом було доручене Ейдену Крону (ви можете побачити його в першому рівні гри на величезному екрані прямо перед вами). Він розраховував, що зможе повністю контролювати процес створення... Несподівано Крон починає "хвилюватися". Спочатку він грубить одному з ваших колег, що начебто вони йдуть не в тому напрямку і взагалі Бета проект необхідно закрити. Крон, імовірно, уже побував у минулому і якимось чином дізнався, що помре там, якщо не припинить експеримент, і зважується на крайні міри - ідучи в минуле він підриває лабораторію, розраховуючи таким чином, убити відразу двох зайців: знищити Бета - костюм і всі розробки відразу, у такий спосіб залишившись повновладним власником минулого. Проте все пішло не за його планом... Полковник Свіфт зважується на надзвичайний і небезпечний вчинок - він надіває неготовий Бета-прототип і вирушає в минуле, щоб перешкодити Крону. Потрапивши туди Герой виявляє, що світ, який має ось-ось пережити Другу Світову війну - практично зовсім альтернативний! А господарює, звісно, Крон... На своєму краб-танку він наводить останні штрихи до створення абсолютного тоталітаризму. А час яким він зазіхнув сильно "мутував" під його власним впливом: дике поєднання супер сучасної зброї та боєприпасів магазинів-автоматов 1960-х років змушує задуматися... Очевидно відбулося часове зрушення, яке провело НТР (науково-технічна революція) набагато швидше, в такий спосіб пришвидшивши розвиток людства загалом. До того ж, дуже добре видно, що час "за себе постояв" і не дав все цілком змінити - залишилися характерні риси, які Крон відчайдушно намагається стерти з обличчя Історії.
Дуже шкода, що наприкінці головний герой Майкл Свіфт так і не зміг повернутися у свій час... Після переходу в наш час головний герой відключив бомбу й тепер одночасно дві людини в бета-костюмах (один у щойно надягнутому бета-костюмі, іншої в кімнаті звідки зробив перехід у часі Крон) і через те що вибух не відбувся людина у щойно надягнутому бета-костюмі не зробила перехід, спрацював комп'ютер, який підрахував, що відбудеться парадокс і викинув нас у невідомий час.

Геймплей Відмітною частиною гри є можливість управляти часом. Використовуючи цю здатність гравець може легко розправлятися з ворогами і вирішувати головоломки на своїй дорозі. У розпорядженні гравця знаходиться: зупинка часу, уповільнення часу і відмотування часу назад, які можна використовувати коли заманеться.

Досить цікавий огляд гри знайшов ТуТечки, але обережно - російською мовою :"":

От такі то пироги, часу потраченого трішки звісно шкода, але цікавість... :oops:

Як красти - то мілійон, як любити - то принцесу!
NEVSEREMOS‘!

"to punish and enslave..."

Догори 
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: TimeShift - зупиніть землю, я зійду...
 Повідомлення Додано: 05 грудня 2009 15:14 
Офлайн
Новосел

Повідомлення: 41
файна цяцька!
мені вельми сподобалась.
рекомендую.

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 05 грудня 2009 23:56 
Офлайн
Батяр

Повідомлення: 230
А може хтось знає де викачати торентом?

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 06 грудня 2009 00:12 
Офлайн
Батяр

Повідомлення: 249
Лови.
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1385642

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 08 грудня 2009 00:00 
Офлайн
Батяр

Повідомлення: 230
Тоді зустрічне питання, яким чином там зареєструватись? Бо я ніяк не втраплю в той час коли можна...

Догори 
 Профіль  

Повідомлення Додано: 09 грудня 2009 03:09 
Офлайн
Батяр

Повідомлення: 249
А...) Я чітко не пам'ятаю, але там чи з 6 до 7 ранку по Москві, чи з 5 до 6. по Києву - з 5 до 6 і з 4 до 5 відповідно. А акаунт на торентс.ру тре` мати, знадобиться.

Догори 
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  

Створити нову тему Відповісти  [ 6 повідомлень ] 

Список форумів » Програмулі » Забавки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі